Analytiikka

Analytiikalla parempaa johtamista ja päätöksentekoa

Integratan Analytiikka on kattava paketti henkilöstöhallinnon raportointia. Siihen sisältyy keskeisimmät tunnusluvut:

  • henkilömäärästä,
  • vaihtuvuudesta,
  • poissaoloista,
  • palkoista,
  • ylitöistä.

Paketti on saatavilla Integratan nykyisille palkkapalvelu-, Mepco– ja Sympa-järjestelmäasiakkaille joko suomeksi tai englanniksi. Raportit voidaan ottaa käyttöön laajasti koko yrityksessä ja rajata tietosisällöt käyttäjäryhmän mukaisesti. Esimerkiksi esihenkilöille voidaan antaa oikeus vain omien alaistensa tietoihin. Käyttöönottoprojekti on nopea: aloituksesta kuukausi ja raportit ovat käyttövalmiit. Palaveeraamme yhdessä 3–4 kertaa määritellen sisältöä sekä käyden läpi testaushavaintoja.

 

Tunnusluvut tyynesti eri henkilöryhmille
Muutosten seuraaminen on simppeliä: kaikkien tunnuslukujen muutos näytetään selkeästi, kuten myös trendi koko raportointiajalta. Tarvittaessa palaaminen historiaan parilla painalluksella.

Tuunaus tarpeen mukaan
Sisältöä on mahdollista muokata asiakaskohtaisesti, jotta käytössänne on juuri teille tärkeät henkilöstön luokittelijat.

Keskity olennaiseen
Unohda Excel-jumppa. Henkilöstöraportointiin käytettävä aika pienenee olennaisesti. Säästyneen ajan voi käyttää vaikka varmisteluun, ettei missään henkilöryhmässä poissaolojen määrä ole lähtenyt huolestuttavaan kasvuun 🔎

 

Miten tämä toimii?

1
Auvon aika alkaa
Tietokannan perustaminen. Perusraporttien rakentaminen asiakkaan datasta.

2
Yhteiset määrittelypalaverit
Perusraporttien läpikäynti ja asiakaskohtaisten muutosten sopiminen, eli 2–3 noin kahden tunnin tapaamista. Kahvia. Ja ehkä jopa pullaa!

3
Tietosisällön testaus
Raporttien testaaminen asiakkaan toimesta. Testikäyttäjänne tutustuvat raporteihin ja niiden tietosisältöön.

4
Kahvia ja pullaa -palaveri ☕️
Raporttien läpikäynti ja käyttöönotto. Testauspalaveri ja projektin päätös. Kaksi tuntia. Kahvia. Ja takuulla pullaa!

 

”Näen yhdellä vilkaisulla sairauspoissaoloihin liittyvät tiedot. Paikantamiseen ei enää kulu aikaa, vaan voimme heti alkaa vaikuttaa sairauspoissaolojen syihin.”

Silmäaseman HR Business Partner Saara Pöyry. Lue asiakastarina.

Olisiko näistäkin apua?

Mihin kysymyksiin Analytiikka vastaa?

Tiedätkö, millainen on organisaatiosi henkilöstörakenne? Miten palkkatasa-arvo toteutuu? Miten sairauspoissaolot ovat jakautuneet organisaation eri osissa tai miten ne ovat muuttuneet kustannuspaikkakohtaisesti tai ikäryhmittäin? Miten vaihtuvuus on jakautunut tai muuttunut? Onko organisaatiossa ongelma sairauspoissaoloissa? Entä vaihtuvuudessa? 📊 Haluatko nopeasti tarkastaa henkilöiden palkkaperusteet? Analytiikan avulla saat nopeasti ja helposti henkilöstörakenteen luvut myös johdon analysoitavaksi. Raportointi perustuu Microsoft Power BI -ratkaisuun ja toteutetaan perustuen Mepcon tai Sympan tietosisältöön.