Henkilöarvioinnit

OPTO ja ACE todentavat tarvittavan taitajan

Ei empimistä tai ennustusta. Integratalainen HRD-asiantuntija auttaa varmistamaan Master Suomen henkilöarviointien avulla, että tarkastelet kokonaisuutta yksittäisten asioiden, piirteiden tai mututuntuman sijaan. Asiakkaanamme voit luottaa koko henkilöarvioinnin hoidettavaksemme. Tilaa OPTO-työpersoonallisuustesti sekä ACE-kykytesti 1–10 hengelle avuksi rekrytointiin, uravalmennukseen tai osaamisen johtamiseen.

Tuote sisältää kokonaisuudessaan tärkeimpien kriteerien ja vaatimustason määrittäminen yhdessä asiakkaan kanssa sekä OPTO- ja ACE-henkilöarvioinnit. Lisäksi tuotteeseen kuuluu arvioitavan henkilön haastattelu, testien lähettäminen ja viestintä Integratan toimesta, lisätiedonkeruu tai tulosten analysointi sekä valintasuositukset rekrytoivalle taholle.

❗️ Enemmän kuin 10 testiä? Ota yhteyttä ja kysy muista mahdollisuuksista. Kaikki on mahdollista. Paitsi pyöröovien läpi hiihtäminen.

 

OPTO-persoonallisuustesti
Mittaa kahdeksaa työssä suoriutumisen ja menestymisen kannalta olennaista piirrettä sekä 20 alapiirrettä. Todentaa tarvittavan taitajan ja vähentää päätöksenteon vinoumia.

ACE-kykytesti
Mittaa ihmisen oppimis- ja ongelmanratkaisukykyä. Testinä ässä, kun halutaan tehdä näkyväksi arvioitavan potentiaali sekä tunnistaa sopivimmat tyypit tiettyyn tehtävään.

Ongelmitta online
Molemmat testit tehdään vaivattomasti verkossa, mikä myötävaikuttaa hyvään hakija- tai työntekijäkokemukseen. Kahteen testiin vastaamiseen menee yhteensä n. 1 h. Saat samantien tietää tulokset.

Virherekryt veks
Testitulokset täydentävät toisiaan. Testaaminen vähentää virherekrytointeja, vinoumia tai mututuntumaa. Teet päätökset tiedolla, ja tehtävään tarvittavan osaamisen ohjaamana.

 

Miten tämä toimii?

1
Klikkaa koriin 🛒
Hanki henkilöarvioinnit OPTO ja ACE klikkaamalla tämä tuote koriin. Tilaamalla tuotteen saat kaksi testiä ja täyden palvelun testauksen enintään 10 hengelle. Maksutapana lasku.

2
Persoonat peliin
Tilauksen vahvistuksen jälkeen asiantuntijamme ottaa yhteyttä ja alkaa määrittelyvaihe. Voit luottaa projektin huoletta hoteisiimme. Hyvä hakija- ja asiakaskokemus on ykkösprioriteettimme!

3
Asiantuntija apuna ajattelussa
Kokenut integratalainen HRD-asiantuntija ohjaa arviointiprosessia, huolehtii tiedonkeruusta, tulkitsee tuloksia kanssasi sekä toimittaa tulokset. Tavanomainen läpimenoaika on 1–2 kk.

4
Ei empimistä tai ennustusta
Teet päätöksiä tiedolla. Yhteenveto viitoittaa valintaa rekrytoinnissa, uravalmennuksessa tai osaamisen johtamisessa.

 

”Integratalainen HRD-ihminen on Master Suomen sertifioima ihmisosaaja.”

Olisiko näistäkin apua?

Henkilöarvioinneista hyötyä ja haluttua osaamista

Henkilöarviointeja voidaan hyödyntää monipuolisesti: Rekrytoinnissa verkossa vaivatta tehtävien testien avulla voidaan varmistaa sopivimpien osaajien löytäminen ja parempi hakijakokemus​. Uravalmennuksissa ne helpottavat oman persoonaan hahmottamista sekä kykyjä vastaavan työpaikan löytymistä​. Testit ovat työkalu myös urapolku- ja seuraajasuunnitteluun, kun kartoitetaan motivaatiota ja osaamista vastaavaa tehtävää tai hyödynnetään osana osaamisen johtamista. Testit tukevat jopa johtoryhmien osaamisten tunnistamisessa.