Henkilöstöpolitiikan suunnitelmat

Henkilöstöpolitiikka pakettiin – suunnitelmat sujuvasti

Henkilöstösuunnitelmat ovat HR:n ja henkilöstöpolitiikan selkäranka sekä osa lakisääteisiä suunnitelmia.​ Nikama kerrallaan ne rakentavat HR:n käytäntöjä ja toimintatapoja​. Integratalaiset ovat paketoineet henkilöstöpolitiikan pläänit helposti ostettavaksi tuotteeksi. Tuotteeseen kuuluvat:

  • Työyhteisön kehittämissuunnitelma
  • Tasa-arvo-​ ja yhdenvertaisuussuunnitelma

❗️ Haluatko hankkia kaikki lakisääteiset henkilöstösuunnitelmat kerralla? Ota yhteyttä – puhutaan paketista! Tutustu myös muihin Työoikeus-palvelumme tarjoamiin, lain edellyttämiin henkilöstösuunnitelmiin: Työsuojelutaktiikat ja Tietosuoja-ToolKit.

 

Kirkasta kokonaiskuva
Henkilöstöpolitiikan suunnitelmat eivät ole pelkkää puhetta ja byrokratiaa. Toimivasti toteutettuna ne luovat latteuksien sijaan lisäarvoa.

Helpompaa HR:ää
Nuku yösi tietäen, että toimit lain mukaan. Saat suunnitelmien mukana paitsi mielenrauhaa, myös selkeän suunnan kehittää toimintaa sekä toteuttaa johtamista.

Heipat hikikarpaloille
Kun kuulet sanan 'työsuojelutarkastus', puskee pintaan pelkkää polleutta.

 

Miten tämä toimii?

1
Klikkaa koriin 🛒
Tilauksen jälkeen asiantuntijamme ottaa yhteyttä.

2
Tilannetsekki
Keskustelu asiantuntijamme kanssa: Minkälainen tilanne teillä on? Asiantuntija kartoittaa henkilöstöasioiden nykytilan ja erityispiirteet. Huomioithan, että työstäminen sitouttaa myös sinun aikaasi.

3
Suunnitelmat ja sparri ✔️
Keskustelun pohjalta työstetään sovitut henkilöstöpolitiikan suunnitelmat. Suunnitelmat käydään läpi vielä yhteisesti ja muokataan lopulliseen muotoonsa.

 

”Henkilöstösuunnitelmat kannattaa laatia yrityksen henkilöstöasioiden toimintaa tukeviksi ja kulttuuri huomioiden, jotta niistä on yritykselle aitoa hyötyä.”

Tuotetta tiivistää integratalainen työoikeuden asiantuntija, juristi Anna-Maija Marjakangas.

Tiesitkö?

Henkilöstösuunnitelmat tulee käsitellä henkilöstön kanssa. Mikäli yritys on yhteistoimintalain piirissä, tulee osa dokumenteista käsitellä yhteistoimintamenettelyssä. Autamme tarvittaessa myös suunnitelmien tai toimintamallien käyttöönotossa ja näihin liittyvässä prosessissa. Käyttöönottokonsultointi on lisäpalvelu, josta sovitaan erikseen. Autamme tarvittaessa myös käytäntöjenne selvittämisessä ja luomisessa. Lisäpalvelut toteutetaan HR-konsultointina hintaan 140 €/h (+alv).​
Tutustu täysimääräiseen integratalaiseen Työoikeuteen.