HR-kartoitus ja -kehityssuunnitelma

Helpompaa hooärrää HR-kartoitus ja -kehityssuunnitelmalla

HR-kartoitus ja -kehityssuunnitelman avulla panet paketin kasaan ja autat organisaatiotasi kohti helpompia HR-hommia. Konkreettinen kartoitus ja sitä seuraava suunnitelma sopivat palveluna organisaatiolle, joka on tunnistanut tarpeen järkiperäisen ja ihmisläheisemmän HR:n kehittämiselle. Kartoituksen sisältö sovitaan siten, että se vastaa tarpeeseen: Järjestelmäkartoitus? HR:n toimintaprosessien kartoitus? Lakisääteisten dokumenttien tilannekartoitus? Organisoituminen? Käytänteet ja kulttuuri? Esihenkilötyön tai työntekijäkokemuksen parantaminen?

 

Helpompaa HR:ää
Mitä liiketoiminta odottaa HR:ltä? Kartoitus setvii auki yrityksen liiketoiminnalliset tavoitteet HR:n näkökulmasta.

Kirkasta kokonaiskuva
Kartoituksen avulla syntyy kokonaiskuva HR-tekemisen tilasta sekä organisoitumisesta.

Katsasta koukerot tai kipupisteet
Apua lakisääteisten suunnitelmien ja järjestäytymisen tarkasteluun tai tunnelmiin: Työnantajavelvoitteet? Työsuojelutoimikunnan tarve? Esihenkilötyön tai työntekijäkokemuksen parantaminen?

Kohti tavoitteita
Kehityssuunnitelman avulla teet helpommin humanimpaa huomisen HR:ää.

 

Miten tämä toimii?

1
Tunnin treffit ⏰
Aloitamme tilannekartoituksella, jossa läpikäymme yrityksen liiketoiminnalliset tavoitteet, nykyisen HR-tekemisen tilan (kulttuuri, käytänteet ja prosessit) sekä nykyisen organisaatiorakenteen.

2
Työpajatärskyt
3-tuntisessa työpajassa kerätään kokemuksia yrityksen nykyisistä HR-käytänteistä ja palveluista sekä kehitetään uusia palveluita käyttäjien näkökulma huomioiden.

3
Konkreettinen kehityssuunnitelma
Asiakas saa ehdotelman HR:n kehittämiseen liittyen. Suunnitelma sisältää ehdotuksia, joilla HR voi tukea paremmin liiketoiminnallisia tavoitteita, yrityksen ihmisten tarpeet huomioiden.

 

“Saimme Integratalta paljon konkreettisia vinkkejä, miten globaalisti toimivan yrityksen HR-prosesseja kannattaa viedä järjestelmään.”

Lue Glaston Finlandin asiakastarina.

Olisiko näistäkin apua?

Helppoa HR:ää?

Palvelu sopii organisaatiolle, joka haluaa helpompaa hooärrää ❤️ Työpajoihin sopivimmat osallistujat sovitaan asiakkaan kanssa yhteistyössä. Tilannekartoituksessa on monesti mukana sekä liiketoiminnan että mahdollisen HR:n edustaja. HR-kartoituksen ja kehityssuunnitelmatyön tarkka sisältö sovitaan aina yhdessä. Joskus työssä keskitytään tiettyihin kipupisteisiin, joskus järjestelmätarpeisiin. Aloita HR:n nykytilan selvitys ja konkreettisen kehittämissuunnitelman ihmisläheinen toteuttaminen liiketoiminnan tavoitteisiin peilaten – Lisää palvelu ostoskoriin!