HR-prosessi- ja -järjestelmäkartoitus sekä -kehityssuunnitelma

HR-prosessit paremmiksi ja järjestelmät jiiriin

Tuntuvatko HR:n prosessit ja järjestelmät olevan sillisalaattia tai semisti sekamelskaa? Ei hätää, tämä hankalalukuinen 54-kirjaiminen ja 4-väliviivainen palvelu on juuri sitä varten! Vai onko teillä paketti pitkälti kunnossa, mutta pohdituttaa, pitäisikö pari pikku juttua hoitaa paremmin? Tai kaipaatko vain ulkopuolisen asiantuntijan näkemystä, miten kokonaisuus kannattaisi hoitaa? Palveluiden nimeämisestä meiltä ei ehkä kannata kysyä, mutta asiassa voimme auttaa! Olipa keskiössä sitten HR-prosessit yleisesti, tai jokin tietty kokonaisuus, kuten vaikkapa työaika- tai palkkaprosessit, tai näiden yhdistelmä.

 

Helpompaa HR:ää
Nopeat liikkeet ovat näyttäviä, mutta palvelun avulla saat nopeita tapoja HR-kokonaisuuden kehittämiseen.

Tiedä, mitä olet tekemässä
Saat selkeän kuvan prosessien tavoitetilasta ja ymmärryksen tulevaisuuden tarpeista ja vaatimuksista.

Paljasta parhaat käytännöt
Saat tuotua organisaation toimintaan HR:n parhaita käytäntöjä prosessien ja järjestelmien osalta.

 

Miten tämä toimii?

1
Kirkastetaan tilanne
Aloitamme tilannekartoituksella, jossa läpikäymme ja arvioimme nykyiset prosessit, toimintatavat, järjestelmät ja integraatiot. Saamme selkeän käsityksen nykytilanteesta ja sen keskeisistä haasteista.

2
Tunnistetaan tavat
Tunnistamme manuaaliset työvaiheet ja ongelmakohdat ja arvioimme vaatimukset järjestelmille. Saamme ymmärryksen toiminnan ja laadun parantamisen mahdollisuuksista.

3
Tähdätään toimintaan! 🕺🏻
Hahmottelemme yhdessä tarpeiden pohjalta tavoitetilan, kuvaamme valitut prosessit sekä sparraamme ja jaamme hyviä käytäntöjä. Saat priorisoidun kehityskohdelistauksen, keinoja organisoida ja tehostaa toimintaa sekä toimintasuunnitelman!

 

“Integratalaisten kokemuksesta ja HR:n arjen osaamisestaan oli iso apu.”

Lue Glaston Finlandin asiakastarina.

 

Olisiko näistäkin apua?

Seis sekamelskalle?

Voit ostaa verkkokaupasta asiantuntijan selkiyttämään tilannetta. HR-prosessi- ja -järjestelmäkartoitus sekä -kehityssuunnitelma on palvelu tilanteisiin, joissa tavoitetilan täyttymiseen tarvitaan terävää ajattelua. Työ tehdään yhteisten työpajojen, haastatteluiden ja ennakkomateriaalien perusteella. Työn tarkka fokus sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa konkreettisiin tarpeisiin ja ongelmakohtiin perustuen. Mitä mieltä, pannaanko pakettiin? 📦