HR-raportoinnin starttipaketti

HR-raportoinnilla parempaa johtamista ja päätöksentekoa

HR-raportoinnin starttipaketti sisältää henkilöstörakenneraportoinnin sekä vaihtuvuus-, poissaolo- ja sairauspoissaolotiedot. Paketti on saatavilla Integratan nykyisille palkkapalvelu- ja Mepco-järjestelmäasiakkaille. Raportointi on saatavilla vain suomen kielellä.

 

Parempia päätöksiä
HR-raportointiratkaisu mahdollistaa HR:n ajankäytön suuntaamisen kohti tiedon analysointia ja kohti parempaa johtamista ja päätöksentekoa.

Loppu arvailulle ja mutu-meiningille
Tarjoamme objektiivisen näkökulman päätöksenteolle ilman mutu-tuntumaa! Data mahdollistaa HR-investointien priorisoinnin HR:n ja johtoryhmätyöskentelyn tueksi.

Keskity olennaiseen
Automatisointi poistaa tiedon keräämiseen, yhdistelemiseen, laatuun ja jakamiseen liittyvän tuskan. Tiedon tarvitsijat saavat ehtaa dataa henkilöstöstä aina, kun se on aiheellista.

Raportit aina takataskussa
HR-raportit helposti selaimesta.

 

Miten tämä toimii?

1
Kädet saveen
Aloitamme hommat laittamalla kädet saveen: Tietokannan perustaminen ja raporttien rakentaminen.

1
Kahden tunnin kokous
Raporttien läpikäynti asiakkaan kanssa. Varaa taas kaksi tuntia. Ja kahvia.

3
Kehitystä kulman takana
Raporttien testaaminen asiakkaan toimesta ja viilaukset datan taakse.

4
Kahvia ja pullaa -palaveri ☕️
Raporttien läpikäynti asiakkaan kanssa ja projektin päätös. Kolme tuntia. Kahvia. Ja ehkä jopa pullaa!

 

”Näen yhdellä vilkaisulla sairauspoissaoloihin liittyvät tiedot. Paikantamiseen ei enää kulu aikaa, vaan voimme heti alkaa vaikuttaa sairauspoissaolojen syihin.”

Silmäaseman HR Business Partner Saara Pöyry. Lue asiakastarina.

Olisiko näistäkin apua?

Mihin kysymyksiin starttipaketti vastaa?

Tiedätkö, millainen on organisaatiosi henkilöstörakenne? Mitkä ovat henkilöstövuosikertomuksen luvut? Miten sairauspoissaolot ovat jakautuneet organisaation eri osissa tai miten ne ovat muuttuneet kustannuspaikkakohtaisesti tai ikäryhmittäin? Miten vaihtuvuus on jakautunut tai miten se on muuttunut? Onko organisaatiossa ongelma sairauspoissaoloissa? Entä vaihtuvuudessa? 📊 Starttipaketin avulla saat nopeasti ja helposti henkilöstörakenteen luvut johdon analysoitavaksi. Raportointi perustuu Microsoft Power BI -ratkaisuun ja toteutetaan perustuen Mepcon tietosisältöön. Sisältää käyttöoikeudet viidelle.