HR-rutiiniapu

HR-rutiiniapu tuo lisäkäsiä

Kun pullonkaula on pula HR:n osaajista, astumme apuun: HR-rutiinipalvelu tuo lisäresurssin tai tiimin osaksi omaa tiimiänne. Voit itse keskittyä olennaiseen. Saatat nyt pohtia, että ehei, tehtävää ei ole riittävästi täysipäiväiselle HR-assistentille tai HR-koordinaattorille, tai että tarve on vain väliaikainen… Palvelu auttaa kuitenkin kaikissa HR:n rutiinitehtävissä, joihin vain kaipaat apua! Tehtävä voi sisältää esimerkiksi työsuhdeasioiden hoitamista, HR- tai työaikajärjestelmien tietojen päivitystä, esihenkilöiden tukemista, raportointitehtäviä tai erilaisten manuaalisten prosessien pyörittämistä.

 

Ihmisläheistä HR:ää
Autamme asiakasta karsimaan kuraa tuottamalla HR-rutiinipalvelua, joka tuo turvaa.

Terävä tiimi tai lisäkädet 👐🏻
Kun omat kädet eivät riitä, henkilöstöhallinnon tehtäviä kannattaa ulkoistaa. Saat samalla laajaa näkemystä HR:n huomisesta – ja vapautat omaa aikaasi rutiinitöiltä strategisempaan HR-työhön.

Selvää säästöä
Palvelun avulla säästät paitsi aikaa, myös vältät rekrytoinnin usein vain väliaikaista tarvetta varten.

Karsimme kuraa
Uurramme uraa karsimalla kuraa. HR-rutiinipalvelu poistaa prosessikitkaa ja räjäyttää paperit pöydiltä: minimoimme manuaalityön ja pyrimme jatkuvasti parantamaan HR-palvelunne laatua.

 

Miten tämä toimii?

1
Shop ja sitten workshop
Tilaa palvelu. Palvelun alkukartoituksessa käydään yhteisesti läpi asiakkaan lähtötilanne ja tarpeet. Tarkistamme, millä osa-alueilla voimme auttaa ja samalla keräämme kehitysideoita.

2
Rutiiniapu rullaamaan
Yhteistyön aloittamisen jälkeen tunkataan toimintatapoja ja minimoidaan manuaalityö. Rutiiniavun rullatessa on voitu todeta, olemme onnistuneet kehittämään toimintaa aina, kun tämä on ollut myös asiakkaan tahtotila. Jos siis sitoudut kanssamme kehittämiseen, ensimmäisen kuuden kuukauden aikana saamme vietyä toimintaa myös eteenpäin.

3
Jatketaan! 🚀
Kun prosesseista on pyyhitty pölyt ja käsityötä karsittu, jatkamme huomisen HR-hommia yhdessä kanssanne!

 

“Integratalaisten kokemuksesta ja HR:n arjen osaamisesta oli iso apu.”

Lue Glaston Finlandin asiakastarina.

Olisiko näistäkin apua?

Valmis ihmislähtöiseen HR-rutiiniapuun?

Perinpohjainen asiantuntemuksemme HR:n koko kentästä tekee hommat sekä meille että teille helpoksi. Kanssamme et myöskään jumitu vain yhden ihmisen osaamiseen – tukena on satapäinen joukko integratalaisia asiantuntijoita. Ostaessasi verkkokaupasta HR-rutiinipalvelua integratalaisilta, saat timanttisen tyypin ja taidokkaan tiimin, jonka terävää HR-ajattelua tai rutiiniosaamista hyödynnät monipuolisesti 💎 Ollaan nimittäin tehty näitä hommia ennenkin!