HumHum HR -sovellus

HumHum HR -sovellus ja helpompaa HR:ää

Harmitonta huomisen HR:ää? HumHum HR on Integratan oma sovellus, joka on saatavilla App Store ja Google Play -sovelluskaupoista. Integratalaisten henkilöstö- ja palkkahallinnon sekä HR-automaation asiantuntijoiden tosissaan kehittämä humaani HR- ja palkkahallintoappi sopii muun muassa tietoturvalliseen ja moderniin maksatukseen. Sovellus myös jutustelee mukavia ja sisältää vain hyödyllisiä ominaisuuksia:

 

Maksuhyväksyntä ja -historia
Odottavat maksut ja täydellinen maksuhistoria takataskussasi varmistavat, että jokainen palkanmaksutapahtuma sujuu suunnitellusti. Sovellus ei istu palkkojen päällä, vaan kaivaa kuvetta aina ajallaan. Halutessasi hylkäät myös maksutapahtumia. Maksuerien hyväksyntä maksuun tapahtuu tietoturvallisesti sovelluksella – et jää kaipaamaan mailirallia!

UUDET OMINAISUUDET❗️
Palkkojen tarkastajat ja hyväksyjät voivat porautua maksuaineistosta palkkalaskelmiin sekä lähettää korjauspyyntöjä suoraan palkkalaskelmalta. Palkka-aineistot analysoidaan automaattisesti palkkamuutosten, palkkapoikkeamien, uusien/päättyvien työsuhteiden osalta, jotta tarkastajan elämä olisi helpompaa.

Tiimi
Tiimimme on tukenasi. Integratalaiset (eli me) apunasi apissa, aivan kuten tosielämässäkin. Tiimimme avulla appi mullistaa maksatusmaailmasi. Ja räjäyttää samalla paperit pöydältäsi.

Muistutukset
Muistutus: Tiimimme on tukenasi. Sovellus syöttää sinulle muistutuksia, kuten ”Varmista, että toimitat meille materiaalin X” tai ”Arkipyhä tulossa”. Älä enää koskaan unohda mitään! Paitsi ehkä Post-it-laput ja vanhanaikainen palkkahallinto.

Ilmoitukset
Aina ajan tasalla: Automaattiset ilmoitukset tulevista huoltokatkoista sekä harmittoman HR:n muut mielenkiintoiset julkaisut jaoteltuina. HumHum HR tiedottaa tosissaan, mutta ei vakavissaan.

Muut ominaisuudet
Tuetut kielet: Suomi/Englanti. Dark mode: Sovelluksen tumma teema on silmälle miellyttävä. Tummien teemojen on todettu kuluttavan myös vähemmän energiaa.

 

Miten tämä toimii?

1
Lataa sovellus ⬇️
No okei, kuka tahansa voi ladata sovelluksen, mutta kirjautuaksesi ja aloittaaksesi HumHum HR:n käyttöönoton, sinun tulee olla Integratan aktiivinen palkkapalveluasiakas.

2
Et ole asiakkaamme?
Varaa aika ihmiselle ja korjataan tilanne.

 

”Sovellus huomioi myös aivoterveyden: Tummien teemojen on todettu olevan silmälle miellyttävämpiä ja kuluttavan vähemmän energiaa.”

HumHum HR:n kehitystyöstä Integratalla vastannut Riku Honkanen.

Olisiko näistäkin apua?

Valmis harmittomaan HR:ään ja moderniin maksatukseen?

Sovelluksen avulla pääset eroon palkkahallinnon papereista sekä maineeltaan kuivista manuaalirutiineista ja vapautat aikaa sille, mikä työssäsi on tärkeintä: ihmiset. HumHum HR on helppokäyttöinen ja aivoterveellinen appi. Sen kehitystyössä integratalaiset ovat pyrkineet terveelliseen tapaan työskennellä pienellä päätteellä. Sovelluskaupoissa voit katsoa videon ja lisätiedot sovelluksen toiminnallisuuksista. Kysy lisää tai varaa demo! 📱