HumHum HR -sovellus

Harmiton HR ja palkkahallinto sovelluksella

Humaania HR:ää? HumHum HR on integratalaisten uranuurtajien asiakkaidemme avuksi kehittämä ihmisläheinen sovellus. Se tuo tärkeät työsuhdetiedot taskuun. Apin avulla palkkojen tarkastus ja hyväksyntä myös tapahtuu tietoturvallisesti tässä päivässä puhelin- tai selainsovelluksella. Pääset eroon papereista sekä maineeltaan kuivista manuaalirutiineista ja tähtäät tarmosi siihen, mikä merkitsee: ihmiset. Kysy lisää tai varaa demo!

Maksatusten tarkastus -ominaisuus kuuluu kiinteänä osana Integratan Palkkahallinto-palveluun. Voit hankkia käyttöön kaikki ominaisuudet – Tutustu, tilaa ja lataa App Store tai Google Play -sovelluskaupastasi.

 

Omat tiedot
Työntekijän käyttöliittymänä työpaikkaansa. HumHum HR pitää paitsi palkka-, myös työsuhdetiedot aina taskussa. Ihminen itse voi milloin tahansa tarkistaa tärkeän tilitapahtumansa tiedot.

Sairauspoissaolot ja liitteet
Sairaustapauksista tieto tehokkaasti ja liitetiedostot turvallisesti työnantajalle. Kuittaus tai kommentit suoraan sovelluksessa. Poissaolon ja liitteiden hyväksyntä lennossa.

Tiedotteet
Aina ajan tasalla: ilmoitukset tulevista henkilöstöjuhlista sekä harmittoman HR:n muut mielenkiintoiset julkaisut jaoteltuina. HumHum HR tiedottaa tosissaan, mutta ei vakavissaan. Kuin ihminen.

Maksatusten tarkastus
Palkkojen tarkastus ja hyväksyntä helposti. Poraudut palkkalaskelmiin ja lähetät korjauspyyntöjä. Palkka-aineistot analysoidaan automaattisesti palkkamuutosten, -poikkeamien tai työsuhteiden osalta. Odottavat maksut ja maksuhistoria varmistavat, että jokainen palkanmaksutapahtuma sujuu suunnitellusti. Halutessasi hylkäät myös maksutapahtumia. Maksuerien hyväksyntä maksuun tapahtuu tietoturvallisesti apissa – et jää kaipaamaan mailirallia!

Kirjautuminen, tuetut kielet ja tumma teema
Kirjautuminen Azure AD:lla. Sovellus saatavilla suomeksi ja englanniksi. Tumma teema on terveellinen tapa työskennellä pienellä päätteellä tai selaimella.

 

Miten tämä toimii?

1
Hanki tuote ja lataa sovellus ⬇️
Käyttöönotto vaatii aktiivisen asiakkuuden sekä kontaktin ihmiseemme. Kysy lisää! Voit verrytellä valmiiksi lataamalla sovelluksen sovelluskaupastasi.

2
Kirkasta kaikki kirjautumalla
Aloittaaksesi HumHum HR:n käyttöönoton tai kirjautuaksesi, sinun tulee olla Integratan aktiivinen asiakas.

3
Olet aktiivinen, mutta et asiakkaamme?
Korjataan tilanne. Varaa sivuvalikosta aika oikealle ihmiselle tai kysy lisää tsätissä.

 

”HumHum HR on asiakkaidemme avuksi kehitetty ihmisläheinen HR-sovellus. Se tuo tärkeät työsuhdetiedot taskuun. Apin avulla myös palkanmaksatus tapahtuu tietoturvallisesti puhelin- tai selainsovelluksella.”

HumHum HR:n kehitystyöstä vastaava integratalainen Riku Honkanen.

Olisiko näistäkin apua?

Valmis harmittomaan HR:ään ja moderniin maksatukseen?

Sovelluksen avulla pääset eroon palkkahallinnon papereista sekä maineeltaan kuivista manuaalirutiineista ja tähtäät tarmosi siihen, mikä merkitsee: ihmiset. HumHum HR on helppokäyttöinen ja aivoterveellinen appi. Sen kehitystyössä integratalaiset ovat pyrkineet terveelliseen tapaan työskennellä pienellä päätteellä tai selaimella. Sovelluskaupoissa voit katsoa videon ja lisätiedot sovelluksen toiminnallisuuksista. Kysy lisää tai varaa demo! 📱