Itseohjautuvuuden ensimmäiset teot

Itseohjautuvuuden ensimmäiset teot-valmennus

Valmistamo on Integratan mahdollistama valmennuskokonaisuus ja valmennettavien vertaisverkosto. Uudenlainen tapa tehdä ja oppia – sekä ihan todella saada aikaan!

Valmennuksessa luodaan ymmärrys itseohjautuvuuden, yhteisöohjautuvuuden ja itseorganisoitumisen eroista. Osallistujat saavat työkaluja, toimintamalleja ja ennen kaikkea näkemyksiä itseohjautuvuuden vahvistamiseksi omissa organisaatioissaan. Tulet myös kuulemaan, miten työoikeusasioita toteutetaan parhaalla mahdollisella tavalla itseohjautuvissa organisaatioissa!​

Teemat tarkentuvat osallistujien tavoitteiden ja tarpeiden mukaan, mutta painamme pedaalin pohjaan seuraavilla aiheilla:

  • Itseohjautuvuus, yhteisöohjautuvuus ja itseorganisoituminen – mitä näillä tarkoitetaan?​
  • Case-esimerkkejä itseohjautuvista organisaatioista​
  • Itseohjautuvuuden tila omassa organisaatiossasi​
  • Itseohjautuvuuden toteuttaminen organisaation eri tasoilla​
  • Työkaluja itse- ja yhteisöohjautuvuuteen​
  • Työoikeudellisten ulottuvuuksien toteutumisen varmistaminen​

Tässä valmennuksessa rakennat konkreettisen suunnitelman eri vaiheineen itseohjautuvuuden edistämiseksi omassa organisaatiossasi. Erilaisten työkalujen ja toimintamallien avulla työskentelyyn on helppo osallistaa muukin organisaatio. Integratalaisen työoikeuden asiantuntijan avulla varmistetaan myös ratkaisusi työoikeudellisten ulottuvuuksien toteutuminen.​

Valmennus on tarkoitettu kaikille itseohjautuvuutta omassa tiimissään tai laajemmin organisaatiossaan rakentavalle johdolle, esihenkilöille ja HR-ihmisille.​

❗️ Olet jo asiakkaamme? Otathan yhteyttä, niin saat alekoodin valmennukseen!

 

Valmennuksessa valmistuu
Emme voi luvata tutkintotodistusta, mutta aikaansaannoksia kyllä. Avullamme siirryt ajatuksista tekoihin ja sparrikavereiden kanssa saat sen syntymään.

Minkä sen?
Valmennuksessa valmistuu valmennuksen teeman puitteissa toimiva työkalu/suunnitelma sekä aikajana tavoitteesi toteuttamiseen. Tässä valmennuksessa työstät organisaatiosi itseohjautuvuutta.

Vertaisverkostosta voimaa
Luot luottamuksellisen suhteen saman (tai suunnilleen saman) aihealueen parissa painivien ammattilaisten kanssa. Saat suuntaviivoja tekemiseesi ja katsontakantoja tavoitteeseesi vuorovaikutuksessa muihin valmennettaviin.

Tavoitteista totta
Poistut tästä valmennuksesta takataskussasi toimiva malli toteuttaa itseohjautuvuutta.

 

Miten tämä toimii?

1
Klikkaa koriin
Hanki haluamasi valmennus klikkaamalla se koriin. Maksutapana lasku.

2
Ennakkohaastattelu
Hienoa, olet osa noin kymmenen (10) valmennettavan vertaisverkostoa! Valmentajamme ottaa yhteyttä ja tekee ennakkohaastattelun.

3
Kone käyntiin
Kick-off. Varaa 3 h. Olet aktiivinen osallistuja, toimija.

4
Työpajat, Trello & Teams
3 x 3 h työpajoissa tutustutamme teidät tekemiseen ja vertaisverkostoonne. Tukea ja tiimityökokemuksen saat myös Trellosta ja vuorovaikutusta vertaisverkostoon Teamsista.

 

”Enemmän kuin valmennus.”

Sanovat kaikki aina. Nyt se vain on totta, sillä saat ihan todella aikaan.

Olisiko näistäkin apua?

Lunasta lupauksemme

Koutseina integratalaiset Tiina Alho ja Rami Setälä. Valmennus toteutetaan etänä. Työskentelytilana Trello ja Teams. Ryhmään otetaan noin viisi (5) valmennettavaa. Osallistujat haastatellaan yksilöinä etukäteen, jotta käsiteltävät näkökulmat vastaavat parhaalla mahdollisella tavalla osallistujien tarpeisiin. Valmennettavat sitoutuvat tekemään ennakko- ja välitehtävät. Täskien pohjalta työskennellään yhteisissä valmennuspäivissä. Jos et saa suunnitelmaa, työkalua tai toteutuksen aikajanaa hyvästä yrityksestä huolimatta valmiiksi, saat rahasi takaisin ja asiantuntijamme yhden päivän työpanoksen käyttöösi! Lupaamme myös vähintään yhdet naurut: PALAVERINAURUT! 😆