M2 Matka-arkisto

Autuus arkistointipalveluun

Onni on olla Integratan matka- ja kuluhallinnan M2-asiakas: Avullamme matka-arkiston – laskutietojen ja kuittikuvien – siirtäminen muuttumattomaan varmenteeseen on vihdoin vaivatonta!

Arkistointipalvelussa huolehdimme puolestasi aineiston siirrosta, jossa tapahtuu matkalla muun muassa ihmeitä: ZIP-kansioon pakatuista HTML-tiedostoista tuleekin PDF/A-faileja! Näin aineistosi on aina arkistointiin tarkoitetussa muodossa. M2 Matka-arkiston avulla arkistotietosi on luotettavaa, tietoturvallista – ja takuulla täysin muuttumatonta.

 

Kätevä käyttöliittymä
Palveluun kuuluu käyttöliittymä matka-arkiston tietojen katseluun, lataamiseen ja tallentamiseen: Integrata Lataamo. Lataamoon voidaan tarvittaessa tallentaa myös muita dokumentteja.

Automatisoitua ajoa ja arkistoauvoa
Tiedostomuodon konvertointi arkistointikelpoiseen PDF/A-muotoon tapahtuu automaattisesti matkalla. Enää ei tarvitse kikkailla – juot säästyneen ajan ajan vaikka kupin kuumaa! ☕

Tiedot turvassa
Muuttumaton tallennusalusta Integrata Lataamossa sekä tietojen säilytys takuulla tietoturvallisesti. Tästä tykkäävät niin tietojen tallettaja kuin lainsäätäjäkin.

Sujuva lakisääteinen säilytys
Aineistojen säilytys lakisääteisen ajan helpottuu. Myös tarvittavat varmuuskopiot poikkeustilanteita varten.

 

Miten tämä toimii?

1
Lisää koriin 🛒
Ostoksesi jälkeen asiantuntijamme ottaa yhteyttä.

2
Arkistointipalvelu tulille 🔥
Aloitamme arkistointipalvelun käyttöönoton tilannekartoituksella ja katsomme kanssanne M2-arkistokuviot kuntoon. Tiedostot aina tallessa eikä missään enää pala!

3
Arkistointipalvelusta apua
Tallentaminen tapahtuu tehokkaasti ja tietoturvallisesti. Tarkastelet tietoja vaivatta milloin tahansa. Ja tiedot takuulla tallessa koko arkistointiajan.

 

”Matka-arkiston avulla voit unohtaa arkistohuolesi. Tieto on taatusti siellä missä pitää, ja aina oikeassa muodossa.”

Matka-arkiston etuja summaa integratalainen Joonas Malvisto.

Olisiko näistäkin apua?

Arkeasi helpottavaa arkistointia

Integratalaiset haluavat tehdä arkesi helpommaksi, ostamista myöten. Uurramme uraa karsimalla kuraa – eli teemme tavallisesta työarjesta automatisoinnin avulla helpompaa. Tilaamalla tietoturvallisen M2 Matka-arkiston Integratan verkkokauppa Shoppaamosta, ohjaat organisaatiossanne matka-arkistoinnin tason vaivatta huomisen puolelle. Arkistointipalvelu on saatavilla vain Integratan M2-asiakkaille 🦸