Matkareskontrapalvelu

Matkareskontrapalvelu vapauttaa aikaa

Haluatko sujuvoittaa matkalaskuihin liittyvää hallinnollista hommaa? Matkareskontrapalvelu hoitaa puolestasi matka- ja kuluhallintaan liittyvät päivittäiset rutiinit. Tarjoamme matkareskontraa palveluna matka- ja kuluhallinnassaan Visma M2– tai Acubiz-järjestelmiä käyttävien yritysten ihmisille. Voit ostaa palvelun meiltä, vaikka et olisikaan (vielä) Integratan asiakas!

 

Aikaa keskittyä ydinosaamiseen
Matkareskontrapalvelu vapauttaa työaikaa – ja aivokapasiteettiä. Taloustiimi voi keskittyä olennaiseen.

Integratalaiset aina apuna
Viilaamme pilkkua puolestasi tarttumalla matkalaskujen yksityiskohtiin ja seuraamme säntillisesti verottajan ohjeistuksia. Voit varmistua, että kaikki kuittaavat kulunsa oikein.

Säästät seteleitä
Varmistamme, että kaikki vähennettävät kulut merkitään vähennettäviksi, ja että ulkomailla matkustuksen jälkeen paitsi ihmiset, myös alv:it saadaan mahdollisimman hyvin palautettua.

 

Miten tämä toimii?

1
Aloitetaan!
Luodaan ensin yhdessä matkareskontran työohje yhteisen määrittelypalaverin pohjalta.

2
Sovitaan detskut
Sovitaan yhteiset työskentelytavat ja startataan yhteinen matka.

3
Maksetaan viulut 🎻
Palvelun aloituskustannus on 1 000 €. Tämän jälkeen palvelu alkaa soida yhteisellä sävelellä.

 

”Arvosta omaa työaikaasi. Itselle jää työaikaa olennaiseen, kun HR-asiantuntijat raivaavat sille tietä omalla osaamisellaan. Integrata kuuntelee kehitysehdotukset ja ratkaisuja etsitään aktiivisesti.”

Palvelun etuja summaa matkareskontra-asiakkaamme Plan Internationalin Kirsi Tuovinen. Lue asiakastarina.

Olisiko näistäkin apua?

Helpompaa matkareskontrarumbaa?

Palvelussa otamme haltuun esimerkiksi laskujen kuitti- ja kululajitarkistukset, maksatukset, kirjanpitoajot sekä Tulorekisteri-ilmoitukset 🧾 Lisäksi hoidamme tarvittaessa myös matkalaskujärjestelmän pääkäyttäjyyden. Jos laskujen määrä on massiivinen, voidaan tarkastustyössä hyödyntää myös ohjelmistorobotiikkaa. Pääkäyttäjyys ja ohjelmistorobotiikka eivät sisälly verkkokaupan palvelupakettiin – sovittavissa erikseen. Matkareskontrastasi vastaavat aina integratalaiset ihmiset. Asiakkaana olet yksi meistä ❤️