Osaamisen johtamisen ohjakset

Osaamisen johtamisen ohjakset -valmennus

Valmistamo on Integratan mahdollistama valmennuskokonaisuus ja valmennettavien vertaisverkosto. Uudenlainen tapa tehdä – ja ihan todella saada aikaan!

Jo pitkään on puhuttu osaajapulasta. Mitä osaamisen uusi aikakausi tarkoittaa? On tullut aika räjäyttää oppimisen perinteinen mielikuva! Osaamisen johtamisen ohjaksilla opitaan, miten kehitetään ja kehitytään 2020-luvulla: Mitä tapahtuu osaamiskartoitusten ja luokkahuonekoulutusten jälkeen? Miten yritykset voivat tukea ihmisiään osaamisen kehittämisessä ja näin omissa liiketoimintatavoitteissaan? Ja miten yksilönä voi varmistaa jatkuvan oppimisen?

Osaamisen johtamisen ohjakset -valmennuksessa tartutaan ohjaksiin ja mennään seuraavalle tasolle. Teemat tarkentuvat osallistujien tavoitteiden ja tarpeiden mukaan, mutta aiheen tiimoilta tutuksi tulevat ainakin​:

  • Osaamisella kilpailukykyä ​
  • Osaaminen tiimi- ja yksilötasolla – Osaamisen kolme ulottuvuutta​
  • Minä oppijana – oppimisen mahdollisuudet​
  • Osaamisen arviointi ja hallinta

Valmennuksessa saat aikaan selkeän suunnitelman, miten edistää osaamisen johtamista organisaatiossasi.

Valmennus sopii kaikille osaamisen kehittämistä ja johtamista laajemmin organisaatiossa rakentaville johtajille, päälliköille, esihenkilöille ja asiantuntijoille.

❗️ Olet jo asiakkaamme? Otathan yhteyttä, niin saat alekoodin valmennukseen!

 

Valmennuksessa valmistuu
Emme voi luvata tutkintotodistusta, mutta aikaansaannoksia kyllä. Avullamme siirryt ajatuksista tekoihin ja sparrikavereiden kanssa saat sen syntymään.

Minkä sen?
Valmista valmennuksen teeman puitteissa toimiva työkalu/suunnitelma sekä aikajana tavoitteesi toteuttamiseen. Tässä valmennuksessa jatkat organisaatiosi osaamisen johtamisen työstöä seuraavalle tasolle.

Vertaisverkostosta voimaa
Luot luottamuksellisen suhteen saman (tai suunnilleen saman) aihealueen parissa painivien ammattilaisten kanssa. Saat suuntaviivoja tekemiseesi ja katsontakantoja tavoitteeseesi vuorovaikutuksessa muihin valmennettaviin.

Tavoitteista totta
Poistut tästä valmennuksesta takataskussasi toimiva malli johtaa osaamista.

 

Miten tämä toimii?

1
Klikkaa koriin
Hanki haluamasi valmennus klikkaamalla se koriin. Maksutapana lasku.

2
Ennakkohaastattelu
Hienoa, olet osa noin kymmenen (10) valmennettavan vertaisverkostoa! Valmentajamme ottaa yhteyttä ja tekee ennakkohaastattelun.

3
Kaasu pohjaan ja potkua!
Kick-off. Varaa 3 h. Olet aktiivinen osallistuja, toimija.

4
Työpajat, Trello & Teams
3 x 3 h työpajoissa tutustutamme teidät tekemiseen ja vertaisverkostoonne. Tukea ja tiimityökokemuksen saat myös Trellosta ja vuorovaikutusta vertaisverkostoon Teamsista.

4
Seuranta
Emme seuraa sinua työpaikalle, mutta valmennuksen jälkeen valmennettavien vertaisverkosto kokoontuu vielä kerran seurannan merkeissä.

 

”Enemmän kuin valmennus.”

   Sanovat kaikki aina. Nyt se vain on totta, sillä saat ihan todella aikaan.

Olisiko näistäkin apua?

Lunasta lupauksemme

Koutseina integratalaiset Tiina Alho ja Rami Setälä. Valmennus toteutetaan etänä. Työskentelytilana Trello ja Teams. Ryhmään otetaan noin kymmenen (10) valmennettavaa. Osallistujat haastatellaan yksilöinä etukäteen, jotta käsiteltävät näkökulmat vastaavat parhaalla mahdollisella tavalla osallistujien tarpeisiin. Valmennettavat sitoutuvat tekemään ennakko- ja välitehtävät. Täskien pohjalta työskennellään yhteisissä valmennuspäivissä. Jos et saa suunnitelmaa, työkalua tai toteutuksen aikajanaa hyvästä yrityksestä huolimatta valmiiksi, saat rahasi takaisin ja asiantuntijamme yhden päivän työpanoksen käyttöösi! Lupaamme myös vähintään yhdet naurut: PALAVERINAURUT! 😆