Työelämätaidot

Työelämätaidot-valmennus

Integratan Valmistamo – uudenlainen tapa tehdä ja ihan todella saada aikaan! Työelämätaidot on integratalaisten asiantuntijoiden rakentama valmennuskokonaisuus, jossa pysähdytään tulevaisuuden taitojen äärelle. Tavoitteena on herättää uusia oivalluksia, oppia kanssavalmistamolaisilta ja viedä opittuja taitoja osaksi oman yrityksesi arkea. Valmistamossa valmistut mielessäsi: olet onnistuvampi asiantuntija, roolistasi riippumatta. Olet saanut uusia työkaluja, rohkeutta kehittyä vahvemmaksi osaajaksi sekä kartuttanut ymmärrystä jatkuvan oppimisen merkityksestä osana yksilöllistä kehittymistä!

❗️ Valmennus koostuu viidestä puolen päivän valmennuksesta. Mikäli olosuhteet sallivat, valmennus pidetään lähitoteutuksena. Tarvittaessa kokonaisuus voidaan toteuttaa myös täysin virtuaalisesti.

 

Valmennuksessa syvennytään seuraaviin:

Vaikuta & vaikutu
Miten viestit ja vaikutat verkostoissa? Teemaa lähestytään niin sisäisestä kuin ulkoisestakin näkökulmasta. Entä miten herätät itsessäsi luovuuden ja rohkeuden? Jatka elämää valmennuksen jälkeen reippaasti rohkeampana.

Minä oppijana
Mutusteltavana moderni oppimiskäsitys. Lisäksi syvennymme sellaiseen osaamiseen, jota työelämässä tänä päivänä tarvitaan. Myös mikro-oppiminen tulee tutuksi.

Itsensä johtaminen
Johda itseäsi aivoystävällisesti. Opit, miten teet työpäivistäsi mahdollisimman mielekkäät ja tuottavat.

Vuorovaikutustaidot
Dialogin ja kuuntelun merkitys. Kuunteletko vastataksesi vai kuunnellaksesi?

Muutosjoustavuus
Resilienssi? Reagoimme eri lailla muutoksiin. Kun tunnemme itsemme, ja tunnistamme mihin voimme vaikuttaa, meistä tulee muutosjoustavimpia.

 

Miten tämä toimii?

1
Klikkaa koriin
Hanki valmennus klikkaamalla se koriin. Maksutapana lasku.

2
Ennakkokeskustelut
Hienoa, olet osa noin 10 valmennettavan vertaisverkostoa! Valmentajamme ottaa yhteyttä tutustuakseen jo ennen valmennusta ja kartoittaa muun muassa osallistujien odotuksia valmennukselle.

3
Pedaali pohjaan ja baanalle!
Valmennukseen kuuluva Kick-off pidetään ennen varsinaisia työpajoja. Työpajoissa (4 x 3 h) tutustutamme teidät tekemiseen ja muihin valmistamolaisiin. Tukea ja tiimityökokemuksen saat myös Trellosta ja vuorovaikutusta vertaisverkostoon Teamsista.

4
Jatkot
Emme seuraa sinua työpaikalle, mutta valmennuksen jälkeen saat muista valmistamolaisista pitkäaikaista tiimitukea itsesi kehittämiseen. Jaetaan vinkkejä, ideoita ja parhaita oppeja omassa vertaisverkostossamme.

 

”Valmistamossa osallistujat voivat jakaa toisilleen hyviä vinkkejä ja työkaluja osaamisen kehittämiseen myös valmennuksen jälkeen.”

Tuotetta tiivistää integratalainen asiantuntija, HRD-ihminen Tiina Alho.

Olisiko näistäkin apua?

Lunasta lupauksemme

Koutsina integratalainen HRD-ihminen Tiina Alho. Ryhmään otetaan noin 10 valmennettavaa. Osallistujat haastatellaan yksilöinä etukäteen, jotta käsiteltävät näkökulmat vastaavat parhaalla mahdollisella tavalla osallistujien tarpeisiin. Valmennettavat sitoutuvat tekemään ennakko- ja välitehtävät. Täskien pohjalta työskennellään yhteisissä valmennuspäivissä. Jos et saa suunnitelmaa, työkalua tai toteutuksen aikajanaa Valmistamossa valmistettua, saat rahasi takaisin ja asiantuntijamme yhden päivän työpanoksen käyttöösi! Lupaamme myös vähintään yhdet naurut: PALAVERINAURUT! 😆