Työsuojelutaktiikat

Työsuojelutaktiikat tekoon

Työsuojelemme sinua kaikelta! Työsuojeluun liittyvät toimintaohjelmat kuuluvat lakisääteisiin henkilöstösuunnitelmiin ja toimivat osana hyvää henkilöstöpolitiikkaa. Paketoimme työsuojelun toimintamallit taktiseksi tuotteeksi. Ota haltuun HR-taktiikat ja hyvien työpaikkatapojen toteuttaminen lain mukaisesti​. Tuotteeseen kuuluvat:

  • Työsuojelun toimintaohjelma
  • Työterveyshuollon toimintaohjelma
  • Varhaisen tuen malli ja päihdeohjelma
  • Häirintä ja epäasiallinen kohtelu – toimintaohjeet ja ennaltaehkäisy

❗️ Haluatko hankkia kaikki lakisääteiset henkilöstösuunnitelmat kerralla? Ota yhteyttä – puhutaan paketista! Tutustu myös muihin Työoikeus-palvelumme tarjoamiin, lain edellyttämiin henkilöstösuunnitelmiin: Henkilöstöpolitiikan suunnitelmat ja Tietosuoja-ToolKit.

 

Täsmätaktiikka
Työsuojelun toimintamallit eivät ole vain mustaa valkoisella. Toimivasti toteutettuna työsuojelutaktiikat tuottavat täsmätoimintamalleina todellista lisäarvoa.

Turvaa työsuojelusta
Lakisääteiset työsuojelun toimintaohjelmat turvaavat työn tekijöitä – sekä yritystä. Työsuojelun piiriin kuuluvilla toimintamalleilla on myös yhteiskunnallista merkitystä.

Taktikoi tekoon
Työsuojelun toimintamallien tekemättä jättäminen ei ole toimiva taktiikka. Niiden tuottaminen yhdessä integratalaisen lakiasiantuntijan kanssa sen sijaan on.

 

Miten tämä toimii?

1
Klikkaa koriin 🛒
Tilauksen jälkeen asiantuntijamme ottaa yhteyttä.

2
Taktiikkakeskustelu
Asiantuntijamme kartoittaa työsuojeluasioidenne tarpeelliset faktat ja erityispiirteet. Huomioithan, että työstäminen sitouttaa myös sinun aikaasi.

3
Taktiikat tekoon ✔️
Työsuojelutaktiikat tuotetaan toimiviksi toimintamalleiksi. Lopuksi läpikäynti.

 

”Henkilöstösuunnitelmat kannattaa laatia yrityksen henkilöstöasioiden toimintaa tukeviksi ja kulttuuri huomioiden, jotta niistä on yritykselle aitoa hyötyä.”

Tuotetta tiivistää integratalainen työoikeuden asiantuntija, juristi Anna-Maija Marjakangas.

Tiesitkö?

Henkilöstösuunnitelmat tulee käsitellä henkilöstön kanssa. Mikäli yritys on yhteistoimintalain piirissä, tulee osa dokumenteista käsitellä yhteistoimintamenettelyssä. Autamme tarvittaessa myös suunnitelmien tai toimintamallien käyttöönotossa ja näihin liittyvässä prosessissa. Käyttöönottokonsultointi on lisäpalvelu, josta sovitaan erikseen. Autamme tarvittaessa myös käytäntöjenne selvittämisessä ja luomisessa. Lisäpalvelut toteutetaan HR-konsultointina hintaan 140 €/h (+alv).​
Tutustu täysimääräiseen integratalaiseen Työoikeuteen.