Osaamisen johtamisen ohjakset

Osaamisen johtamisen ohjakset -valmennus

Valmentamo on Integratan mahdollistama valmennuskokonaisuus ja valmennettavien vertaisverkosto. Uudenlainen tapa tehdä – ja ihan todella saada aikaan!

Jo pitkään on puhuttu osaajapulasta. Mitä osaamisen uusi aikakausi tarkoittaa? On tullut aika räjäyttää oppimisen perinteinen mielikuva! Osaamisen johtamisen ohjaksilla opitaan, miten opitaan 2020-luvulla: Mitä tapahtuu osaamiskartoitusten ja luokkahuonekoulutusten jälkeen? Miten yritykset voivat tukea ihmisiään osaamisen kehittämisessä ja näin omissa liiketoimintatavoitteissaan? Ja miten yksilönä voi varmistaa jatkuvan oppimisen?

Osaamisen johtamisen ohjakset -valmennuksessa tartutaan ohjaksiin ja mennään seuraavalle tasolle. Teemat tarkentuvat osallistujien tavoitteiden ja tarpeiden mukaan, mutta aiheen tiimoilta tutuksi tulevat ainakin​:

  • Oppimisella kilpailukykyä
  • Osaamisen kehittämisen uusi aikakausi
  • Osaamisen arviointi
  • Minä oppijana

Valmennuksessa saat aikaan selkeän suunnitelman, miten edistää osaamisen johtamista organisaatiossasi.

Valmennus sopii etenkin startup- ja kasvuyrityksille, mutta on tarkoitettu kaikille osaamisen kehittämistä ja johtamista laajemmin organisaatiossa rakentaville johtajille, esihenkilöille ja asiantuntijoille.

❗️ Olet jo asiakkaamme? Otathan yhteyttä, niin saat alekoodin valmennukseen!

 

Valmentamossa valmistuu
Emme voi luvata tutkintotodistusta, mutta aikaansaannoksia kyllä. Avullamme siirryt ajatuksista tekoihin ja sparrikavereiden kanssa saat sen syntymään.

Minkä sen?
Valmentamossa valmistuu valmennuksen teeman puitteissa toimiva työkalu/suunnitelma sekä aikajana tavoitteesi toteuttamiseen. Tässä valmennuksessa jatkat organisaatiosi osaamisen johtamisen työstöä seuraavalle tasolle.

Vertaisverkostosta voimaa
Luot luottamuksellisen suhteen saman (tai suunnilleen saman) aihealueen parissa painivien ammattilaisten kanssa. Saat suuntaviivoja tekemiseesi ja katsontakantoja tavoitteeseesi vuorovaikutuksessa muihin valmentamolaisiin.

Tavoitteista totta
Poistut tästä valmennuksesta takataskussasi toimiva malli johtaa osaamista.

 

Miten tämä toimii?

1
Klikkaa koriin
Hanki haluamasi Valmentamo-valmennus klikkaamalla se koriin. Maksutapana lasku.

2
Ennakkohaastattelu
Hienoa, olet osa noin kuuden (6) valmennettavan vertaisverkostoa! Valmentajamme ottaa yhteyttä ja tekee ennakkohaastattelun.

3
Kaasu pohjaan ja potkua!
Kick-off. Varaa 3 h. Valmentamossa olet aktiivinen osallistuja, toimija.

4
Työpajat, Trello & Teams
3 x 3 h työpajoissa tutustutamme teidät tekemiseen ja vertaisverkostoonne. Tukea ja tiimityökokemuksen saat myös Trellosta ja vuorovaikutusta vertaisverkostoon Teamsista. Työpajat esimerkiksi torstaisin.

4
Seuranta
Emme seuraa sinua työpaikalle, mutta valmennuksen jälkeen valmentamolaisten vertaisverkosto kokoontuu vielä kerran seurannan merkeissä.

 

”Enemmän kuin valmennus.”

   Sanovat kaikki aina. Valmentamon kohdalla se vain on totta, sillä saat ihan todella aikaan.

Olisiko näistäkin apua?

Lunasta lupauksemme

Koutseina integratalaiset Tiina Alho ja Rami Setälä. Valmennus toteutetaan etänä. Työskentelytilana Trello ja Teams. Valmennusryhmään otetaan noin kuusi (6) valmentamolaista. Osallistujat haastatellaan yksilöinä etukäteen, jotta käsiteltävät näkökulmat vastaavat parhaalla mahdollisella tavalla osallistujien tarpeisiin. Valmentamolaisena sitoudut tekemään valmennuksen ennakko- ja välitehtävät. Täskien pohjalta työskennellään yhteisissä valmennuspäivissä. Jos et saa suunnitelmaa, työkalua tai toteutuksen aikajanaa hyvästä yrityksestä huolimatta valmiiksi, saat rahasi takaisin ja asiantuntijamme yhden päivän työpanoksen käyttöösi! Lupaamme myös vähintään yhdet naurut: PALAVERINAURUT! 😆