Yhteisöohjautuvuuden ykkösvaihde

Yhteisöohjautuvuuden ykkösvaihde -valmennus

Valmentamo on Integratan mahdollistama valmennuskokonaisuus ja valmennettavien vertaisverkosto. Uudenlainen tapa tehdä – ja ihan todella saada aikaan!

Valmennuksessa työstetään itseohjautuvuutta kohti yhteisöohjautuvuutta. Kokonaisuutta lähestytään strategisesta näkökulmasta. Teemat tarkentuvat osallistujien tavoitteiden ja tarpeiden mukaan, mutta aiheen tiimoilta laitetaan kaasu pohjaan seuraavilla teemoilla:

  • Yhteisöohjautuvuuden strateginen taso​
  • Yhteisöohjautuvuutta tukevat mallit ja työkalut
  • Jaettu johtajuus​
  • Itseohjautuvuus yksilö- ja tiimitason osaamisena

Valmentamolaisena saat tässä valmennuksessa syntymään esimerkiksi selkeän strategisen suunnitelman, miten organisaatiossasi voidaan startata yhteisöohjautuvuutta. Integratalaisen työoikeuden asiantuntijan avulla Valmentamossa varmistetaan myös ratkaisusi työoikeudellisten ulottuvuuksien toteutuminen.

Valmennus sopii etenkin kasvuyrityksille, mutta on tarkoitettu kaikille yhteisohjautuvuutta omassa tiimissään tai laajemmin organisaatiossaan rakentavalle johdolle, esihenkilöille ja HR-ihmisille.

❗️ Olet jo asiakkaamme? Otathan yhteyttä, niin saat alekoodin valmennukseen!

 

Valmentamossa valmistuu
Emme voi luvata tutkintotodistusta, mutta aikaansaannoksia kyllä. Avullamme siirryt ajatuksista tekoihin ja sparrikavereiden kanssa saat sen syntymään.

Minkä sen?
Valmentamossa valmistuu valmennuksen teeman puitteissa toimiva työkalu/suunnitelma sekä aikajana tavoitteesi toteuttamiseen. Tässä valmennuksessa työstät organisaatiosi yhteisöohjautuvuutta.

Vertaisverkostosta voimaa
Luot luottamuksellisen suhteen saman (tai suunnilleen saman) aihealueen parissa painivien ammattilaisten kanssa. Saat suuntaviivoja tekemiseesi ja katsontakantoja tavoitteeseesi vuorovaikutuksessa muihin valmentamolaisiin.

Tavoitteista totta
Poistut tästä valmennuksesta takataskussasi toimiva malli toteuttaa yhteisöohjautuvuutta.

 

Miten tämä toimii?

1
Klikkaa koriin
Hanki haluamasi Valmentamo-valmennus klikkaamalla se koriin. Maksutapana lasku.

2
Ennakkohaastattelu
Hienoa, olet osa noin kuuden (6) valmennettavan vertaisverkostoa! Valmentajamme ottaa yhteyttä ja tekee ennakkohaastattelun.

3
Kone käyntiin
Kick-off. Varaa 3 h. Valmentamossa olet aktiivinen osallistuja, toimija.

4
Työpajat, Trello & Teams
3 x 3 h työpajoissa tutustutamme teidät tekemiseen ja vertaisverkostoonne. Tukea ja tiimityökokemuksen saat myös Trellosta ja vuorovaikutusta vertaisverkostoon Teamsista. Työpajat esimerkiksi tiistaisin.

 

”Enemmän kuin valmennus.”

Sanovat kaikki aina.Valmentamon kohdalla se vain on totta, sillä saat ihan todella aikaan.

Olisiko näistäkin apua?

Lunasta lupauksemme

Koutseina integratalaiset Tiina Alho ja Rami Setälä. Valmennus toteutetaan etänä. Työskentelytilana Trello ja Teams. Valmennusryhmään otetaan noin kuusi (6) valmentamolaista. Osallistujat haastatellaan yksilöinä etukäteen, jotta käsiteltävät näkökulmat vastaavat parhaalla mahdollisella tavalla osallistujien tarpeisiin. Valmentamolaisena sitoudut tekemään valmennuksen ennakko- ja välitehtävät. Täskien pohjalta työskennellään yhteisissä valmennuspäivissä. Jos et saa suunnitelmaa, työkalua tai toteutuksen aikajanaa hyvästä yrityksestä huolimatta valmiiksi, saat rahasi takaisin ja asiantuntijamme yhden päivän työpanoksen käyttöösi! Lupaamme myös vähintään yhdet naurut: PALAVERINAURUT! 😆