Verokorttirobotti

Verokorttirobotti paimentaa verokortit palkanlaskentaan

Uurramme uraa karsimalla kuraa. Eli teemme työelämää, jossa annamme koneen hoitaa ne hommat, joissa se voittaa ihmisen. Jotta sinä voisit keskittyä omaan ydinosaamiseesi. Tämä palvelu on tehty teille, joita verokorttien manuaalinen käsittely ja tallennus turhauttaa. Eli kutakuinkin kaikille. Verokorttirobotti on Integratan palkkapalvelu- ja Mepco-palkkajärjestelmäasiakkaiden tarpeisiin kehitetty robotti, joka vie verokorttien manuaalitallennukset historiaan ja tiedot puolestasi palkanlaskentaan!

❗️ Jos käytät jo Mepcoa HR-järjestelmänä, otathan meihin yhteyttä, niin annamme sinulle alennuskoodin verokorttirobotin käyttöönottoon!

 

Robotti räjäyttää paperit pöydiltä
Säästät kaikkien aikaa ja vaivaa: palkkayhteyshenkilön verokorttien käsittelyprosessi ja palkka-asiantuntijoiden manuaalinen tallennustyö poistuvat.

Manuaalityön automatisointi mailitse
Unohda keräily ja käsityö. Työntekijä toimittaa verokortin sähköpostitse suoraan robotille, joka lukee mailin ja vastaa siihen: ✔️ Samalla robotti lukee verokorttitiedot ja luo sisäänlukuaineiston Mepco HRM-järjestelmään.

Tai järjestelmän kautta jiiriin
Jos käytössä on toimittamamme Mepco Web tai Sympa HR -järjestelmä, voi työntekijä tallettaa verokortin robotille helposti itse. Robotti noutaa verokortin ja siirtää palkkoihin jatkokäsittelyyn.

Huolettomia hetkiä
Mepco lukee ajastetusti verokorttitiedot palkanlaskentajärjestelmään. Vaikkapa viikoittain. Robotti myös ilmoittaa aina, jos ei jostain syystä pystynyt lukemaan verokorttia.

 

Miten tämä toimii?

1
Aloitetaan!
Käyttöönotto alkaa yhteisellä määrittelypalaverilla, jossa sovitaan verokorttien toimitustapa ja tarkemmat yksityiskohdat.

2
Ruokitaan robotti 🤖
Luomme verokorttien tallennusta varten joko lomakkeen HR-järjestelmään tai robotille ihan oman sähköpostiosoitteen.

3
Ajastetaan
Ajastamme robotin toimintaan ja otamme käyttöön Mepcon verotietojen päivitysliittymän.

4
Esitellään teidät
Tutustutamme sinut uuteen työkaveriisi: Verokorttirobottiin! Koulutus toteutetaan asiakkaan yhteyshenkilölle.

 

”Verokorttien haaliminen on lempipuuhaani.”

Sanoi Ei Kukaan Koskaan.

Olisiko näistäkin apua?

Maineeltaan kuivat käsityöt ja toistuvat rutiinit automaattisiksi?

Integratalaiseen osaamiseen kuuluu minimoida manuaalityö: Helpotamme ihmisten ja palkka-asiantuntijoiden työtä muuntamalla maineeltaan kuivat käsityöt ja toistuvat rutiinit automaattisiksi ohjelmistorobotiikan avulla 🦾 Verokorttirobotti on tästä elävä esimerkki. Kaikkeen ei silti robottikaan puhalla eloa; vitsejä se kertoo vähemmän ja virheiltä välttyäkseen se suorastaan vaatii, että verokorttitiedosto on tallennettu vain Verohallinnon OmaVero-palvelusta. Jos verokortin parasta ennen -päivämäärä puolestaan on heti huomenna, tulee se vielä siirtää siihen tavanomaiseen manuaaliseen käsittelyyn. Mutta muutoin hankkimalla palvelun, säästät aikaa ja vaivaa!