Yhteisöohjautuvuuden ykkösvaihde

Yhteisöohjautuvuuden ykkösvaihde -valmennus

Integratan mahdollistama valmennuskokonaisuus ja valmennettavien vertaisverkosto. Uudenlainen tapa tehdä – ja ihan todella saada aikaan!

Valmennuksessa työstetään itseohjautuvuutta kohti yhteisöohjautuvuutta. Kokonaisuutta lähestytään strategisesta näkökulmasta. Teemat tarkentuvat osallistujien tavoitteiden ja tarpeiden mukaan, mutta aiheen tiimoilta laitetaan kaasu pohjaan seuraavilla teemoilla:

  • Yhteisöohjautuvuuden strateginen taso​
  • Yhteisöohjautuvuutta tukevat mallit ja työkalut
  • Jaettu johtajuus​
  • Itseohjautuvuus yksilö- ja tiimitason osaamisena

Tässä valmennuksessa saat syntymään esimerkiksi selkeän strategisen suunnitelman, miten organisaatiossasi voidaan startata yhteisöohjautuvuutta. Integratalaisen työoikeuden asiantuntijan avulla varmistetaan myös ratkaisusi työoikeudellisten ulottuvuuksien toteutuminen.

Valmennus sopii etenkin kasvuyrityksille, mutta on tarkoitettu kaikille yhteisohjautuvuutta omassa tiimissään tai laajemmin organisaatiossaan rakentavalle johdolle, esihenkilöille ja HR-ihmisille.

❗️ Olet jo asiakkaamme? Otathan yhteyttä, niin saat alekoodin valmennukseen!

 

Valmennuksessa valmistuu
Emme voi luvata tutkintotodistusta, mutta aikaansaannoksia kyllä. Avullamme siirryt ajatuksista tekoihin ja sparrikavereiden kanssa saat sen syntymään.

Minkä sen?
Valmenuksessa valmistuu valmennuksen teeman puitteissa toimiva työkalu/suunnitelma sekä aikajana tavoitteesi toteuttamiseen. Tässä valmennuksessa työstät organisaatiosi yhteisöohjautuvuutta.

Vertaisverkostosta voimaa
Luot luottamuksellisen suhteen saman (tai suunnilleen saman) aihealueen parissa painivien ammattilaisten kanssa. Saat suuntaviivoja tekemiseesi ja katsontakantoja tavoitteeseesi vuorovaikutuksessa muihin valmennettaviin.

Tavoitteista totta
Poistut tästä valmennuksesta takataskussasi toimiva malli toteuttaa yhteisöohjautuvuutta.

 

Miten tämä toimii?

1
Klikkaa koriin
Hanki haluamasi valmennus klikkaamalla se koriin. Maksutapana lasku.

2
Ennakkohaastattelu
Hienoa, olet osa noin kuuden (6) valmennettavan vertaisverkostoa! Valmentajamme ottaa yhteyttä ja tekee ennakkohaastattelun.

3
Kone käyntiin
Kick-off. Varaa 3 h. Olet aktiivinen osallistuja, toimija.

4
Työpajat, Trello & Teams
3 x 3 h työpajoissa tutustutamme teidät tekemiseen ja vertaisverkostoonne. Tukea ja tiimityökokemuksen saat myös Trellosta ja vuorovaikutusta vertaisverkostoon Teamsista. Työpajat esimerkiksi tiistaisin.

 

”Enemmän kuin valmennus.”

Sanovat kaikki aina. Nyt se vain on totta, sillä saat ihan todella aikaan.

Olisiko näistäkin apua?

Lunasta lupauksemme

Koutseina integratalaiset Tiina Alho ja Rami Setälä. Valmennus toteutetaan etänä. Työskentelytilana Trello ja Teams. Ryhmään otetaan noin kuusi (6) valmennettavaa. Osallistujat haastatellaan yksilöinä etukäteen, jotta käsiteltävät näkökulmat vastaavat parhaalla mahdollisella tavalla osallistujien tarpeisiin. Valmennettavat sitoutuvat tekemään ennakko- ja välitehtävät. Täskien pohjalta työskennellään yhteisissä valmennuspäivissä. Jos et saa suunnitelmaa, työkalua tai toteutuksen aikajanaa hyvästä yrityksestä huolimatta valmiiksi, saat rahasi takaisin ja asiantuntijamme yhden päivän työpanoksen käyttöösi! Lupaamme myös vähintään yhdet naurut: PALAVERINAURUT! 😆