SmoothTeam-simulaatio

Simuloi tiimi tiiviimmäksi

Kuka tiimistä on tarkkaavaisin? Paras pistämään shown pystyyn? Jos taas tarvitsisit apua haastavan homman läpikäymiseen, kenen puoleen kannattaisi kääntyä? Yhdessä työskenteleville tiimeille suunnattu SmoothTeam-simulaatio tuo esiin tiimin vahvuudet sekä kollektiiviset kehityskohteet. Se tekee näkyväksi myös monimuotoisuuden. Simulaation tiedetään sopivan myös skeptikoille!

❗️ Olet jo asiakkaamme? Otathan yhteyttä, niin saat alekoodin simulaatioon!

 

Tempaudu tarinaan
Simulaatio perustuu tarinaan, jossa lähdetään Oktoberfesteille (🍺🆘). Matkan aikana tulee tietysti vastaan mutkia: 10 tilannetta, joissa tiimiläiset antavat äänensä, ken on paras purkamaan käsillä olevat olot?

Fasilitoija ei fuulaa
Jokaisen tilanteen jälkeen käydään objektiivisesti ohjattua keskustelua, jossa tiimiläiset voivat avata tarkemmin syitä ratkaisuilleen sekä oppia tuntemaan toisiaan todellisella tasolla.

Hauskasti hitsautuen
Simulaatiomuotoinen tapa käydä läpi tilanteita tiiminä hauskuuttaa paatuneintakin pessimistiä. Ei väkisinnaurua, vaan hauskoja oivalluksia omasta tiimistä.

Toimiva tiimi
SmoothTeam lisää ymmärrystä tiimistä ja sen yksilöistä.

 

Miten tämä toimii?

1
Klikkaa koriin 🛒
Sujauta simulaatio ostoskoriin ja tilaa. Maksutapana lasku.

2
Koordinoidaan kalenterit
Valmentajamme ottaa yhteyttä sopiakseen sopivasta simulaatioajankohdasta. Simulaatio on toteutettavissa etänä ja suositeltava ryhmäkoko on 4–16 henkeä.

3
Toiseen todellisuuteen
Varaa Oktoberfesteille 2 h. Integratalainen valmentaja fasilitoi simulaatiota ja varmistaa sujuvan etenemisen – hymy herkässä!

4
Takaisin todellisuuteen
Simulaation päätteeksi palataan takaisin tähän hetkeen. Osallistujat saavat yhteenvedon omista ja tiiminsä vastauksista, joita voi hyödyntää jatkossa yhteistyön – ja itsensä – kehittämiseksi.

 

”Simulaation avulla tulee tutustuttua eri tavalla toisiin tiimiläisiin, kuin työn ohessa tai kahvipöytäkeskusteluissa. Koen, että tunnen tiimini entistäkin paremmin.”

Sopii myös skeptikoille

Turhautunut tekopirteään tiimikehitykseen? SmoothTeam ei ole vaivaannuttavaa väkisinnaurua tai taas yksi tehoton ryhmäleikki. Simulaatio antaa tilaisuudelle rakenteen ja kehyksen. Tiimi ja sen jäsenet päättävät keskusteltavista aiheista sekä niiden syvyydestä. SmoothTeam sopii myös skeptikoille ✔️