Tietosuoja-ToolKit

Tietosuojapoliittinen työkalupakki

Tietosuojaselosteet kuuluvat joka yrityksen välttämättömiin työkaluihin. Selosteet ovat tietoturvapolitiikan, henkilöstöpolitiikan ja HR:n työkaluja, mutta kertovat tarinaa ihmisten tietojen turvaamisesta myös työnantajakuvan muodossa. Integratalaiset paketoivat Tietosuojan ToolKitiin lain edellyttämät selosteet sekä sähköpostiohjesäännön. Tuotteeseen sisältyvät:

  • Henkilöstön tietosuojaseloste
  • Rekrytoinnin tietosuojaseloste
  • Sähköpostiohjesääntö

❗️ Haluatko hankkia kaikki lakisääteiset henkilöstösuunnitelmat kerralla? Ota yhteyttä – puhutaan paketista! Tutustu myös muihin Työoikeus-palvelumme tarjoamiin, lain edellyttämiin henkilöstösuunnitelmiin: Henkilöstöpolitiikan suunnitelmat ja Työsuojelutaktiikat.

 

Turvaa tiedot
Tietosuoja ei suojaa, jos siitä ei ole tietoakaan. Tällöin ei suojaa lakikaan. Ota haltuun lakisääteiset tietosuojaselosteet sekä sähköpostiohjesääntö ja turvaa tiedot tällä ToolKitillä.

Helpompi HR
Tietosuojapoliittisten dokumenttien avulla rakennat raamit HR:lle henkilöstön tietosuojan hyvään hallintaan.

Todelliset työkalut
Selosteet eivät ole pelkkää byrokratiaa. Niiden avulla lain vaatima tietosuoja voidaan todentaa.

 

Miten tämä toimii?

1
Klikkaa koriin 🛒
Tilauksen jälkeen asiantuntijamme ottaa yhteyttä.

2
Tilannetsekki
Asiantuntijamme kartoittaa tietosuojanne tilasta tarpeelliset tiedot. Huomioithan, että työstäminen sitouttaa myös sinun aikaasi.

3
Selosteet ja sparri ✔️
Koostamme yhteisen keskustelun pohjalta yrityksellenne tarvittavan tietosuojadokumentaation. Tietosuojan työkalupakki unboxataan käyttöönotettavaksi.

 

”Myös tietosuojan välttämättömät dokumentit kannattaa laatia yrityksen henkilöstöasioiden toimintaa tukeviksi ja kulttuuri huomioiden, jotta niistä on aitoa hyötyä yritykselle ja sen henkilöstön tietojen suojalle.”

Tuotetta tiivistää integratalainen työoikeuden asiantuntija, juristi Anna-Maija Marjakangas.

Tiesitkö?

Henkilöstösuunnitelmat tulee käsitellä henkilöstön kanssa. Mikäli yritys on yhteistoimintalain piirissä, tulee osa dokumenteista käsitellä yhteistoimintamenettelyssä. Autamme tarvittaessa myös suunnitelmien tai toimintamallien käyttöönotossa ja näihin liittyvässä prosessissa. Käyttöönottokonsultointi on lisäpalvelu, josta sovitaan erikseen. Autamme tarvittaessa myös käytäntöjenne selvittämisessä ja luomisessa. Lisäpalvelut toteutetaan HR-konsultointina hintaan 140 €/h (+alv).​
Tutustu täysimääräiseen integratalaiseen Työoikeuteen.