Työsopimuspohja

Työsopimukset tikkiin

Tämän Työsopimuspohja-tuotteen avulla laitat yrityksesi työsopimukset kuntoon! Oletko ajatellut, että työsopimus saattaa olla yrityksen taloudellisesti merkittävimpiä investointeja? Työsopimukset kannattaakin koostaa huolella. Järkevää ja tehokasta on hyödyntää yritykselle valmiiksi pohdittuja pohjia, joita tarvitsee muokata uutta työsopimusta tehtäessä vain vähän. Näin minimoidaan virheet, jotka voivat olla kalliitakin.

 

Kirkasta kokonaiskuva
Erilaiset tehtävät ja toimialat vaativat erilaisia ehtoja. Varmistamme, että työsopimuksenne toimivat teille tarkoituksenmukaisella tavalla ja suojaavat niitä juttuja, jotka ovat teille tärkeitä.

Helpompaa HR:ää
Vähennä esihenkilöiden ja HR:n työkuormaa valmiiksi mietityillä työsopimuspohjilla, joita ei tarvitse tehdä pitkästä tavarasta joka kerta. Muokkaus yksilöllisillä tiedoilla riittää ✔️

Vähennä virheitä
Kun muokattavia kohtia on vain vähän, voidaan minimoida inhimilliset erheet, jotka voivat joskus olla kalliitakin.

 

Miten tämä toimii?

1
Klikkaa koriin 🛒
Tilauksen jälkeen työoikeuden lakiasiantuntijamme ottaa yhteyttä. Jutellaan aluksi läpi työsopimustenne nykytila ja tarvittavat kehityskohteet sopimuksissa.

2
Työsopimukset kuntoon
Asiantuntijamme työstää yrityksenne tarpeet huomioivan työsopimuspohjan.

3
Tunnissa tikkiin
Kokoustetaan ja käydään noin tunnin pituisessa palaverissa läpi tehdyt muutokset ja kehitysehdotukset.

4
Työsopimuspohjatoimitus
Asiantuntijamme työstää teille valmiiksi lopullisen työsopimuspohjan sekä sille käyttöohjeet HR:nne ja henkilöstönne helpotukseksi.

 

”Tekisitkö miljoonainvestointia miettimättä, että sitä koskeva sopimus on varmasti tarkoituksenmukainen ja hyvä?”

Työsopimuksen merkittävyydestä haastaa integratalainen työoikeuden asiantuntija, juristi Anna-Maija Marjakangas.

Puolen miljoonan investointi puolivillaisesti?

Kun suomalaisten keskimääräinen kuukausiansio on 3 500 euroa ja siihen työnantajan sivukulut, työväline- ja toimitilakulut ja työntekijän osaamisen kehittämisen kulut päälle, tulee työsuhteen vuosi-investoinnin hinnaksi työnantajalle helposti 65 000 euroa. Kun taas suomalaisten keskimääräinen työsuhteen kesto on 10 vuotta, nousee työsopimuksen kokonaisinvestoinniksi 650 000 euroa. Ihan merkittävistä summista siis puhutaan! Tekisitkö yli puolen miljoonan investointia miettimättä, että sitä koskeva sopimus on varmasti tarkoituksenmukainen ja hyvä? 💸