HR-raportointi Eksakti

Eksaktin kautta kiinni HR-dataan

HR-raportointi Eksakti on käytännössä Microsoft Azure -pohjainen SQL-tietokantamalli, jonka kautta yrityksesi tietokanta- tai analytiikka-asiantuntijat pääsevät itsenäisesti käsiksi jo valmiiksi mallinnettuun HR-dataan, jota Mepco-järjestelmä tuottaa sekä pitää sisällään yrityksesi henkilöstöstä. Pääset siis käsiksi esimerkiksi siihen, millaisia palkkaperuste-, poissaolo- tai maksettujen palkkojen tapahtumia yrityksesi henkilöstöllä on henkilö- tai kuukausitasolla kirjautunut Mepcoon tai Mepco Pro:hon.

Eksakti sisältää valmiiksi mallinnettuja SQL-tietokantanäkymiä. Näihin tietokantanäkymiin pääset itse käsiksi sinulle luotavilla ja luovutettavilla asiakaskohtaisilla SQL-kantatunnuksilla. HR-raportointi Eksakti on saatavilla Integratan olemassa oleville tai tuleville Mepco- ja Mepco Pro -asiakkaille, joiden Mepco-palvelin on myös meillä.

 

Valmiiksi mallinnettua dataa
Ratkaisu sisältää valmiiksi luotuja näkymiä yrityksesi Mepco- tai Mepco Pro -järjestelmän tuottamaan dataan.

Täysi läpinäkyvyys Mepco-tapahtumiin
Tarjoamme tietokantamallin kautta sinulle mahdollisuuden nähdä samaan aikaan yksityiskohtaisesti, mutta samalla helposti tietoja Mepco-järjestelmässä henkilöstöllesi kirjautuvista tapahtumista.

Langat omissa käsissä
Päätät itse millaisilla ratkaisuilla ja välineillä toteutat tietoa liiketoiminnan päätöksenteon tueksi.

Mepco-tietojen yhdistäminen suurempaan kokonaisuuteen
Ratkaisu mahdollistaa teoreettisen ja teknisen mahdollisuuden yhdistää Mepco-järjestelmän tiedot osaksi yrityksesi muita dataa sisältäviä toimintoja, esimerkiksi liiketoiminnallisia talouslukuja, jotka sijaitsevat toisessa järjestelmässä tai tietokantamallissa.

 

Miten tämä toimii?

1
Kädet saveen
Aloitamme hommat laittamalla kädet saveen: määrittelyt asiakkaan kanssa mitä tietokantamallin tietoja tarvitaan, tietokannan perustaminen, käyttäjätunnusten luonti ja palomuuriavaukset.

2
Tunnusten luovutus
Jaetaan käyttäjätunnukset ja salasanat, joilla pääset käsiksi yrityksesi HR-raportoinnin graalin maljaan.

3
Dokumentaation jakaminen
Ratkaisun teknisen toteutuksen dokumentaation jakaminen asiakkaan kanssa.

 

Päätä itse, miten valmiiksi mallinnettua dataa olisi paras hyödyntää juuri sinun liiketoimintaympäristössäsi.

Olisiko näistäkin apua?

Miksi eksaktisti Eksakti?

Eksakti-tietokannan avulla pidät yrityksesi tietoja koskevat langat omissa käsissäsi, eikä sinun tarvitse itse lähteä tyhjältä pöydältä luomaan HR-datan arkkitehtuuria. On tarpeesi sitten rakentaa itsenäistä HR-raportointia Eksaktin päälle tai kytkeä sen tietokannan tiedot osaksi yrityksesi muuta tietokanta-arkkitehtuuria, esim. liiketoiminnallisia talouslukuja – molemmat ovat mahdollisia. Ja mikä tärkeintä, päätät itse, miten valmiiksi mallinnettua dataa olisi paras hyödyntää juuri sinun liiketoimintaympäristössäsi.